سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در جستجوی ساحل آرامش...

سرگفتار:

اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم

 

پیش گفتار:

سلام دوستان

حال و احوالتون خوبه انشالله؟ منم به لطف خدا خوبم.شکر.بالاخره من از سفر برگشتم.امروز بازدیدای وبلاگم به 1000 رسید و با بازدید جدید خودم از مطلب جدید به 1001 رسید. خدا را شکر. البته میدونم که 800وخرده ایش مال موقع خواب زمستونی و قبل از اون  بود و از بقیه اش هم نصفش مربوط به خودم بوده! ولی به هر حال جای شکرش باقیه که من کاملاً هم فراموش نشدم حداقل به اندازه ی ماهی 30-40 تا بازدید! وللش، بریم سرِ اصل گفتار.....

 

اصلِ گفتار:

در آستانه ی ماه رمضانیم ؛ پشت در خونه ی خدا. هممونم دعوتیم. یکی دو روز دیگه در رو باز میکنن تا بریم برای یه مهمونی سی روزه ی دوست داشتنی پر خیر و برکت. مهمونی خدا. عجب مهمونیی میشه. میزبان که خدا باشه دیگه معلومه چقدر قراره چیز گیرمون بیاد.فقط کاش یه وقت خودمون دعوت رو پس نزنیم و بتونیم بهره خوب و کافی از این مهمونی ببریم.

مواظب باشیم حالا که در رحمت و مغفرت الهی بازه و در گناه و معصیت و وسوسه ی شیطون بسته است در باز رو ول نکنیم و بریم سراغ درِ بسته و به زور بشکنیمش.

مواظب باشیم حالا که دست و پای این شیطون بی همه چیز توی غل و زنجیره، و کاری از پیش نمی بره و حالش گرفته است، کاری نکنیم که باعث خوشحالیش بشه.

حواسمون بشه یه وقت زیر بارون رحمت خدا با چتر نریم. اینجا دیگه حتماً زیر باران باید رفت!

ماه رمضان ماه خداست پس بیایید سعی کنیم در این ماه خدایی بشیم.           

 

پس گفتار:

بارالها مغفرت و رحمت خود را در این زمان مقدس به ما عطا فرما ؛ که فرستاده ات فرمود ماه خدا با برکت و رحمت و مغفرت به سوی شما می آید.

          خداوندا در این ماه مبارک توفیق روزه ی درست و واقعی را به ما عنایت کن؛ همان روزه ای که تمرین تقوا ست و همان روزه ای که خواب صاحبش عبادت است و نفسش تسبیح و عملش مقبول و دعایش مستجاب.

          الهی توفیق تلاوت قرآن و انس با آن را در این روزهای پر فیض بر ما ببخشای.

آمین یا ربّ العالمین و صلّ علی محمّد و آله الطّاهرین

ته گفتار:

اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم


ارسال شده در توسط ساحل

سرگفتار:

اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم

 

پیش گفتار:

سلام دوستان

حالتون چطوره؟

اگه خدا بخواد قراره با خانواده برم مشهد. حلالم کنید.منم انشاالله دعاتون می کنم.

 این پست رو هم به عنوان یادگاری ازم داشته باشید که این مدت که نیستم فراموشم نکنید.

 

اصلِ گفتار:

امام علی-علیه السلام- در حکمت 289 نهج البلاغه شخصی را به ما معرفی می کنند که او را برادر الهی خود خطاب می کنند.در حقیقت خصوصیاتی از این شخص را بیان می فرمایند که او را اینگونه در نظر امام بزرگوار و بلند مرتبه، عزیز و بزرگ کرده است. که این ده خصوصیت را در ادامه می بینیم.

 (در گذشته برادری دینی داشتم که در چشم من بزرگ مقدار بود چون.....)

 

1- دنیای حرام در چشم او بی ارزش می نمود.(در عربی اش آمده "صِغَرُ الدنیا فی عینه" یعنی در ترجمه از "الدنیا" به دنیای حرام تعبیر شده. در قرآن داریم "إنما الدنیا لعب و لهو" و در اسلام معمولاً هر آنچه رنگ لهو و لعبی یعنی بیهودگی و بازی بودن داشته باشه حرام است. البته در دنیای چیزهای جدی و الهی هم پیدا میشه که بازی نباشه که معمولا همونها هم رنگ "اون دنیایی" داره همون واجبات و مستحبات در اسلام...)

2- از شکمبارگی دور بود، پس آنچه را نمی یافت آرزو نمی کرد و در آنچه می یافت زیاده روی نداشت.

3- در بیشتر عمرش ساکت بود، اما گاهی که لب به سخن می گشود بر دیگر سخنوران برتری داشت و تشنگی پرسش کنندگان را فرو می نشاند.("کم گوی و گزیده گوی چون دُر" بوده است)

4- به ظاهر ناتوان و مستضف می نمود اما در برخورد جدّی چُنان شیر می خروشید(و فعال عمل می کرد) یا چون مار بیابانی به حرکت در می آمد (و با تدبیر و بی سر و صدا عمل می کرد).

5- تا پیش قاضی نمی رفت دلیل مطرح نمی کرد. (سعی نمی کرده مثل خیلی از ماها کارهایش را توجیه کنه)

6- کسی را که عذری داشت سرزنش نمی کرد تا آنکه عذر او را می شنید.(کسی که بهش ظلمی کرده بود و بعد ازش عذرخواهی می کرد اولاً تا عذرش را نمی شنید بازخواستش نمی کرد و ثانیاً راحت می پذیرفت)

7- از درد شکوه نمی کرد مگر پس از تندرستی و بهبودی(صبر در مصایب و بیماری ها)

8- آنچه عمل می کرد می گفت و بدانچه عمل نمی کرد چیزی نمی گفت.(اهل دروغگویی که این روزا اسم خالی بندی گذاشتن روش و قبحش را ریختن نبوده) 

9- اگر در سخن گفتن بر او پیشی می گرفتند در سکوت مغلوب نمی گردید و بر شنیدن بیشتر از سخن گفتن حریص بود.(سکوت و گوش دادن هنره، هنر سختی هم هست و هر کسی از پسش بر نمی آد البته سکوت همراه با تفکر و گرنه که  سکوتِ گنگه و گوش دادن به چیزای مفید و به درد بخور نه هر چیزی)

10- اگر بر سر دو راهی دو کار قرار می گرفت،می اندیشید که کدامیک با خواسته نفس نزدیک تر است با آن مخالفت می کرد.(هی میگیم دلم می خواد این کارو بکنم، هوس فلان چیزو کردم، حسم به فلان کار میخوره و چقدر برای دل و هوس و حسمون  اعتبار قائل میشیم و به حرفشون گوش میدیم!!)

 

و در آخر حضرت امیر-علیه السلام- می فرمایند:پس بر شما باد روی آوردن به اینگونه از ارزش های اخلاقی، و با یکدیگر در کسب آنها رقابت کنید؛ و اگر نتوانستید، بدانید که به دست آوردن برخی از آن ارزش های اخلاقی بهتر از رها کردن همه است.

 

 

پس گفتار:

·        شرمنده اگه طولانی شد.

·    آن جملاتی که آبی نوشته شده عین ترجمه ی حکمت از روی ترجمه ی استاد محمد دشتی می باشد و پرانتزی ها هم اضافات حقیر و افاضات استادی گرانقدر!

·    امیدوارم هممون در رساندن خودمون به چنین شخصیتی تلاش کنیم و به یاری خود امیرالمومنین انشاالله روزبه روز به این هدف مقدس نزدیکتر بشیم. برای همدیگه دعا کنیم و تواصی به حق و صبر نیز (سوره مبارکه العصر) تا رقابتمون سالم باشه.

·    امیدوارم از این به بعد به یاری خدا بتونیم با نهج البلاغه حضرت امیر مأنوس بشیم و سخنان گرانقدر و حکمت آمیز آن حضرت را سرلوحه ی کارامون قرار بدیم.

·        موفق و سربلند باشید.

 

ته گفتار:

اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم


ارسال شده در توسط ساحل

السلام علیک یا حجت الله و دلیل ارادته          السلام علیک یا بقیت الله فی ارضه

 

 

  برخیز که حجت خدا می آید             

رحمت ز حریم کبریا می آید

                          از گلشن عسگری گذر کن امروز

   بوی گل نرگس از فضا می آید


(دکتر قاسم رسا)

 

عیدتان مبارک


ارسال شده در توسط ساحل

سلام بر دوستان جوان هم فکر و هم راهم و روزتان مبارک

همانطور که می دونید امروز به مناسبت میلاد شهید جوان کربلا حضرت علی اکبر فرزند رشید امام حسین –علیهماالسلام-  روز جوان نامگذاری شده. به نظر من انتخاب این نام برای این روز صرفاً با توجه به سن آن حضرت صورت گرفته وگرنه با توجه به تعاریفی که در سطور بعد از جوان خواهم کرد همه ی شهدای کربلا جوانند ولی ایشان هم از نظر سنی جوان اند و هم به معنای واقعی در این سن جوانی کرده و این سرمایه ی بزرگ را مثل خیلی از ماها از دست نداده اند. ایشان که شبیه ترین فرد به پیغمبر بودند پس از شهادت همه ی یاران امام(علیه السلام) اول از همه ی بنی هاشمی ها از پدر اذن میدان گرفته و با وجود تشنگی فراوان با همه وجود جنگیدند تا در راه مولای خویش جان داده و به دست جد بزرگوار خود پیغمبر اعظم(صلی الله علیه و آله) سیراب شدند.

الان متاسفانه در اذهان اکثر مردم جامعه ی ما اینجور جا افتاده که جوان است و جاهلی!! اما رهبر بزرگوار ما جوانی را دوره ی اعتلای هویت و شخصیت انسانی و فکری می دانند. ایشان در دیداری با عده ای از جوانان در تاریخ 9 شهریور 1383 فرموده اند:

هر کاری که برای عظمت و اعتلای هویت  و شخصیت انسانی و فکری خود باید بکنید،کاری است که در جوانی خواهید کرد. معرفت در جوانی، مجاهدت در جوانی، پرهیزگاری و پارسایی در جوانی، اجتناب از لغزشگاه ها در جوانی، شخصیت یک انسان را اعتلا و کمال می بخشد و او را منشأ بروز بسیاری ارزش ها و تراوشات گران بها در دوران عمرش قرار می دهد؛دوره ی جوانی یک چنین خصوصیتی دارد.

خلاصه که جوانی دوره ایست که شخصیت در آن انعطاف کافی برای شکل گیری دارد و اگر این دوره را خوب و در جهات بیان شده طی کنیم در پیری از برکاتش استفاده می کنیم و آن وقت است که با وجود پیری ظاهری در حقیقت جوانیم و می توانیم در سنین بالا کارهای بزرگ انجام دهیم و به اهداف بلند برسیم.

اینم حسن ختام: پیامبر اعظم-صلوات الله علیه و آله- فرمودند:        

اِنّ الله یُحِبُّ الشّابّ الّذی یُفنی شَبابَهُ فی طاعت الله. یعنی:خداوند دوست می دارد جوانی را که جوانیش را به عبادت و اطاعت از دستورات حق تعالی سپری می کند.(میزان الحکمه.ج5.ص9)

همیشه جوان باشید و جوانی کنید. التماس دعا

تا بعد...................

____________________________________________________________________________________________

منابع:(کتاب های خوبیه، تونستین حتماً بخونین)

1- 2فرهنگ عاشورا_جواد محدثی

2- نکته های ناب(گزیده ی بیانات رهبر فرزانه ی انقلاب در جمع دانشجویان و دانشگاهیان1368-1383)_جلد 2  

3- جوان و انتخاب بزرگ_اصغر طاهرزاده

4- بهشت جوانان_اسدالله محمدی نیا


ارسال شده در توسط ساحل

سلام.

فردا روز ولادت علی اکبرفرزند بزرگ امام حسین-علیهما السلام-است و به نام روز جوان نامگذاری شده.اومدم بگم سعی می کنم امشب با مطلبی در این رابطه بروز کنم. و در ضمن خواهش کنم نظرتون را راجع به مطلب قبلی بهم بدید.با تشکر

موفق باشید


ارسال شده در توسط ساحل
   1   2      >